Tisztelt Teniszrajongó Látogató!

Örülök, hogy idetalált, először is egy kis történelem, ami számomra nagyon fontos. 

Minden Szávay Ági teniszezőnő bámulatos eredményeivel, kitartásával és küzdeni tudásával kezdődött.
2007-ben Ági berobbant a felnőtt mezőnyben. Egyre több szurkolója és rajongója lett, a saját blogja amit egy lelkes rajongó üzemeltetett már nem bírta el a rengeteg kommentet, ezért a kemény mag elhatározta hogy komolyabb, szervezettebb formában folytatja a közös szurkolást. 
2007.09.26-án elindult a Szávay Ági Fan Club Fórumja. Évek alatt rengeteget fejlődött köszönhetően a sok lelkes önkéntes munkájának.
2008. május 18-án megalakult a Hivatalos Szávay Ági Fan Club Egyesület! Az Egyesület sok örömet hozott mind a rajongóknak, mind pedig magának Szávay Áginak is. Évről-évre egyre nagyobb várakozással került megrendezésre az év végi találkozó, amin Ági is egyre szívesebben vett részt. A Római-parton megrendezésre kerülő versenyen való közös szurkolást, mondhatom szerintem mindenki nevében, hogy felejthetetlen élmény volt. Ági egy olyan szerethető ember akiért akkor is érdemes szurkolni, amikor nem megy annyira a játék, mert mindig tud küzdeni és képes felállni bárhonnan! Sajnálatos módon egy szerencsétlen betegség következtében Ági szögre akasztotta az ütőt, bár a tenisz világától nem távolodott el. A mai napig és reméljük még sokáig segíti a leendő bajnokokat az előttük álló rögös úton. A Szávay Ági Fan Club Egyesület viszont így már nem az igazi, a versenyek hiánya amikor Áginak önfeledten szurkoltunk már a múlté, így eljött az ideje hogy 2015.07.31-vel megszűnjön az ami sok-sok éven át napi szinten összehozta a Szávay Ági rajongókat. Ám aki azt hiszi hogy itt ezzel vége mindennek, az téved, azt hiszem nem tévedek ha azt mondom, hogy örök barátságok köttettek, és természetesen a közös programok továbbra is folytatódni fognak. Köszönjük neked Ági hogy vagy nekünk! :)

Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy az általam már hagyománnyá vált eredmények közlése továbbra is elérhető legyen azok részére akik szerették ilyen formán nyomon követni a magyar teniszezők eredményeit hétről-hétre. Igyekszem majd mindig újítani, frissíteni, a honlapot, régebben több mindennel is foglalkoztam, nem csak eredményekkel, próbálom majd azokat is előszedni, és a honlap struktúrájába beépíteni. Minden kritikát, véleményt szívesen fogadok. (teniszhirek@freemail.hu)Az eredményeket, és ranglista adatokat a 
http://www.wtatennis.com/ a http://www.atpworldtour.com/ és a http://www.itftennis.com/ oldalak segítségével hozom el nektek. ;)
A honlapon közölt adatok másolása kizárólag engedéllyel lehetséges!

Kellemes időtöltést kívánok minden kedves teniszrajongónak!
Hostyánszki Enikő
Booking.com

Ingyenes honlapkészítő

Ez a weboldal a www.oldalunk.hu honlapkészítővel készült.